Virgil van Dijk gaat Mixtape droppen met Winne! Zoekt onontdekt talent!

Onze Oranje aanvoerder Virgil van Dijk heeft heel groot nieuws. Hij is groot fan van Nederlandse Hiphop en R&B, en wil daar meer mee doen. Nu kondigt hij een mixtape en een bijzonder project aan met niemand minder dan NL hiphop legende Winne, in een samenwerking met JBL!

Mixtape Virgil van Dijk

Het begon voor Virgil in het begin van 2021. Virgil stelde een Spotify playlist samen met tracks die hem hielpen tijdens het herstel van een zware blessure. Maar nu is het dus tijd voor de volgende stap: zijn eigen mixtape met het beste upcoming talent van Nederland!

Onontdekt Talent

Samen met Winne gaat Virgil op zoek naar onontdekte hiphop en R&B talenten in Nederland. Beatmakers, rappers en zangers mogen laten horen wat ze kunnen! Van deze talenten worden de beste uitgekozen voor Virgil’s Mixtape.

Winne zal de geselecteerde beatmakers, rappers en zangers begeleiden en hun werk samen met hen masteren en op de mixtape zetten.

Virgil’s mixtape wordt uiteraard groots gepromoot en zal uitgebracht worden op alle streaming diensten begin 2022. En het mooiste is: Iedereen kan zich opgeven om mee te doen!

Meedoen!

Iedere artiest die mee wil doen kan zijn of haar werk inzenden via de JBL website. Je kan je werk als een video, track, live performance of beats mapje opsturen.

Deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn en hoeven geen professionele ervaring te hebben. Uiteraard mogen deelnemers niet aangesloten zijn bij een muzieklabel.

Aanmelden kan tot en met 19 november, daarna start het selectieproces!

Klik HIER, of hieronder op de banner om je aan te melden en je werk op te sturen!