Onlangs konden we allemaal lachen om een video van de huilende ‘influencer’ Jessy Taylor , die dikke tranen liet omdat haar Instagram geblokkeerd was. Als gevolg van de video kreeg ze veel haatreacties en in een nieuwe video heeft Jessy een boodschap voor de haters.

Taylor was haar account met 113.000 volgers kwijtgeraakt omdat veel mensen haar bleven flaggen. Ze huilde dan ook dikke tranen omdat Instagram haar bron van inkomsten was. Hierbij zei ze dat ze niet zoals de ’90 procent’ is en niet iemand is die van 9 tot 5 bij McDonald’s kan werken. Dit schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat en in plaats van begrip werd ze vooral uitgelachen.

In een nieuwe video haalt ze uit naar de haters en zegt ze dat ze hard voor haar geld werkt. Hierbij toont ze een aantal van haar spullen waarbij ze vertelt hoe duur ze waren. “This Gucci bag,” zegt ze bijvoorbeeld. “I literally worked so fucking hard for it. This is all my money. This isn’t mummy and daddy’s money. At the end of the day I’m 21 years old. I am an adult, bro. I have sex. I do whatever the fuck I want at this point, you know. I’m a grown ass woman. Stop treating me like some little girl.”

Of deze video het gewenste effect voor Jessy zal hebben is maar de vraag: