Vriendin Gregory van der Wiel maakt zich zorgen: ‘Iets aan hem klopt niet’..

Rose Betram, de vriendin van Gregory van der Wiel, maakt zich enorme zorgen om hem. Vorig jaar liet Gregory al weten te kampen met angst- en paniekaanvallen, maar die lijken nu hun tol te eisen volgens Rose.

‘Ik was ervan overtuigd dat ik dood zou gaan’

Gregory van der Wiel liet vorig jaar al weten dat hij al ruim een jaar last heeft van paniekaanvallen en depressieve gevoelens. “Ik had last van steken in mijn hart, en was ervan overtuigd dat ik dood zou gaan. Ik wist zeker dat ik een hartaanval zou krijgen”, vertelde hij toentertijd aan weekblad Story.

Rose Betram, waar Gregory al bijna 6 jaar mee samen is en twee dochters mee heeft, maakt zich zorgen om de ex-profvoetballer. “Ik heb hem destijds naar het ziekenhuis gereden, dat was heftig”, vertelt ze in een recent interview met weekblad Story. “Ik dacht: hij zal toch geen hartaanval hebben? Hij had hartkloppingen en was aan het hyperventileren…Iets in zijn lichaam is niet goed, daardoor ontstaan er angst- en paniekaanvallen.”

Gregory liet zich meermaals onderzoeken, maar er werd niets gevonden. Zo vertelt hij: “Fysiek dan. Het bleek dat ik last had van angst- en paniekaanvallen.” Hij werd doorverwezen naar een psycholoog.

Definitief einde van voetbalcarrière

In 2019 besloot Gregory te stoppen met voetballen, maar hier kwam hij later toch op terug. Hij deed mee aan de selectie van RKC Waalwijk, waar hij een psycholoog tot zijn beschikking had, maar dit was jammer genoeg niet genoeg om zijn carrière weer op gang te brengen.

Rose vertelt dat zijn mentale gezondheid definitief een einde aan zijn voetbalcarrière hebben gemaakt. “Gregory gaat niet meer voetballen. Dat kan niet vanwege zijn angst- en paniekaanvallen.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Ditjes&Datjes, YouTube