Vriendin Peter R deelt emotionele laatste berichtjes (beelden)

De vriendin van Peter R de Vries heeft het laatste hartverscheurende gesprek met haar grote liefde naar buiten gebracht in een interview met de Volkskrant. Ook deelt de vriendin, die liever anoniem blijft over de brieven die hij vaak voor haar achterliet.

Emotionele laatste berichten

De grote liefde van Peter liet in een interview met de Volkskrant het laatste chatgesprek tussen de twee zien. Het stel zou diezelfde avond samen een huis bezichtigen in Utrecht om samen te gaan wonen.

Brieven achtergelaten

Peter liet niet alleen deze emotionele berichten achter voor zijn geliefde, maar ook brieven die hij overal verstopten in huis: “Als ik eerder de deur uit moest dan hij, legde hij altijd een brief op mijn hoofdkussen. Op een gegeven moment ging hij ook briefjes in mijn huis verstoppen. Hij scheurde vellen van zijn notitieblok of uit mijn aantekenboekjes, schreef er lieve teksten op en stopte ze op gekke plekken, achter mijn tandenborstel, in de vriezer, in een pan waar nog eten in zat, de vetvlekken zitten er nog op, in mijn schoenen, tussen mijn laptop, op de afzuigkap, in de la tussen mijn kleren. Mijn moeder heeft er een gevonden onder een stapeltje placemats hier op tafel.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Volkskrant, Beeld: Volkskrant – ‘Peter was de hoofdprijs’ en YouTube – Laatste interview Peter R. de Vries (25-06-2021)