Vrouw geweigerd voor bruiloft vriendin omdat ze te knap is

Een Duitse vrouw zegt dat ze niet was uitgenodigd voor de bruiloft van een goede vriend, simpelweg omdat ze er te goed uitzag in haar bruidsmeisjesjurk.

Alena Yildiz

Alena Yildiz, een 21-jarig model uit Duitsland, vertelde in een TikTok-video dat ze niet meer uitgenodigd is voor een bruiloft. “Mijn goede vriend heeft me niet uitgenodigd voor haar bruiloft omdat ze dacht dat ik eruitzag te mooi in de jurk die ze voor mij koos“, schreef ze voordat ze verschillende foto’s van zichzelf met de pikante jurk bijvoegde. “Er zijn echter nog steeds wat vuurfoto’s in gemaakt.”

Onzekerheden

Yildiz vertelde Insider dat ze een van de zes vrouwen was die als bruidsmeisjes zouden dienen voor de bruiloft in december; Toen de bruid echter een video zag waarin Yildiz de jurk droeg, werd ze blijkbaar bezorgd dat het model de schijnwerpers zou stelen op haar speciale dag. “Ze belde me en vertelde me over haar onzekerheden met mijn jurk – dat het te opvallend was”, zei Yildiz. “Ze was erg boos over de hele situatie en heeft me uiteindelijk niet uitgenodigd na het telefoontje. We kregen ruzie omdat het voor mij geen zin had, aangezien ze die jurk zelf had gekozen.”

Er zijn veel onbeantwoorde vragen bij dit verhaal, zoals waarom de bruid niet gewoon een verandering van jurk eiste of haar vriendin niet gewoon een gast maakte. “We hebben jaren over haar bruiloft gepraat en ik was zo blij dat mijn vriendin eindelijk bij de liefde van haar leven was en het met haar kon vieren”, vervolgde het model, voordat ze een paar wijze woorden uitsprak. “De schoonheid van een andere vrouw laat je schoonheid niet vervagen, en ik zou willen dat meer mensen dat zouden begrijpen en zelfverzekerd zouden zijn.”

Bekijk de beelden hieronder:

@alenayildiz

#fy #fyp #foryoupage #viral

♬ оригинальный звук – делирий.

Bronnen: Instagram en TikTok