Een bezoekje aan een spookhuis van een groep vrienden in het Amerikaanse Nashville, is uitgelopen op een stuk meer horror dan ze van tevoren verwacht hadden. Een vrouw van het stel dacht van een acteur een nepmes te krijgen om een grap bij haar vriend uit te halen. Het mes bleek echter echt te zijn!

Een angstaanjagend uitgedoste man vroeg de vrouw in ‘Nashville Nightmare ‘ of een van haar vrienden haar wel eens voor de gek had gehouden en gaf haar een mes om op diegene wraak te nemen, zo meldt de New York Post. Vervolgens stak ze, er vanuit gaande dat het om een speelgoedmes ging, haar vriend in zijn arm.

In het politierapport staat: “Toen ze het mes terugtrok, realiseerde ze zich dat er bloed op zat. Er zat een gat in het shirt van het slachtoffer en er spoot bloed uit zijn linkerarm.” De man moest in het ziekenhuis behandeld worden.

Na het incident nam de verkleedde man het mes terug en verdween. Volgens een verklaring van de vrienden dachten zij net als de vrouw dat het om een acteur ging.

Neem een kijkje in de bizarste horror experience ter wereld, McKamey Manor, waarbij bezoekers geestelijk én lichamelijk mishandeld worden:

Eigenaar geeft rondleiding in ’s werelds meest bizarre ‘spookhuis/martelkamer’ McKamey Manor (Video)