Vrouw steekt echtgenoot in brand omdat ze dacht dat hij haar kippenvleugels vergiftigde?!

De 29-jarige Tuhonsty Marie Smith, bekende deze week aan autoriteiten, dat ze eerder deze maand haar man’s hoofd in brand had gestoken. Ze verdachten hem namelijk van het vergiftigen van haar kippenvleugels.

Kippenvleugels

De vrouw die afkomstig is uit Milwaukee, Wisconsin in Amerika, heeft toegegeven haar slapende echtgenoot in brand te hebben gestoken. Dit deed ze, omdat ze hem eerder op de dag had verdacht van het smeren van vergif op haar kippenvleugels, aldus de politie.

In brand steken echtgenoot

De dag na de verdenking van het vergiftigen van haar kippenvleugels was het voor Smith tijd voor actie. Daarom vulde de vrouw de volgende dag rond 4 uur ‘s ochtends een kopje met aanstekervloeistof, goot ze het op het hoofd van haar man en gebruikte ze een aansteker om het aan te steken, zei de politie.

Aanhouding

Hulpdiensten arriveerden, nadat haar man de politie had gebeld bij het huis en brachten hem met ernstige brandwonden aan zijn borst, hoofd, oren, handen, nek en gezicht naar het ziekenhuis.

Terwijl hij aan het herstellen was, vertelde de man aan autoriteiten dat de vrouw zich de afgelopen drie of vier maanden vreemd had gedragen. Het stel zou ruzie hebben gekregen in de nacht dat Smith hem in brand had gestoken, haar man had haar namelijk verteld dat hij van plan was haar te verlaten.

Smith werd gearresteerd op beschuldiging van brandstichting, het roekeloos in gevaar brengen van de veiligheid en het veroorzaken van chaos. Ze zal later deze maand opnieuw in de rechtbank verschijnen voor het in brand steken van haar man.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Tekst: New York Post Beeld: Youtube