Vrouw taxeert peperdure horlogecollectie en is in één klap rijk!

rolex waarde

Een vrouw die meedeed aan het TV-programma ‘Antique Roadshow’ wist niet wat haar overkwam, toen ze de oude horlogecollectie van haar vader taxeerde. De oude horlogecollectie bleek namelijk véél meer waard te zijn dan zij dacht!

Peperdure horlogecollectie

In oude horlogecollectie van haar vader zaten een paar Rolexen en Patek Philippe’s. De vrouw liet de peperdure horlogecollectie van haar vader taxeren en kon haar oren bijna niet geloven toen de taxeerde haar de geschatte waarde van collectie vertelde.

Waarde peperdure horlogecollectie

De Taxateur vertelde de vrouw dat al de meegenomen horloges zijn gemaakt rond de jaren 80. Voor het eerste horloge, de Patek Phillipe kwam hij op een bedrag tussen de twaalf- en veertienduizend dollar. Het tweede horloge, de Patek Philippe wordt nu verkocht tussen de zeven- en negenduizend dollar. Het derde horloge uit de doos, de Audemars Piquet heeft tegenwoordig een waarde van vier- tot zesduizend dollar.

De Audemars Piguet van Gubelin heeft een waarde tussen de negen- en tienduizend dollar. Als één na laatste bekeek de Taxateur de Blancpan die een waard heeft van acht- tot tienduizend dollar. En tot slot kon de Cartier Santos volgens hem voor drie- en vierduizend dollar worden verkocht en ook de De Rolex heeft een geschatte waarde van datzelfde bedrag.

In totaal had de vrouw dus meer tussen de 46 duizend en 57 duizend dollar in haar bezit, het zou je maar overkomen

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: YouTube