Vrouw test of ze nagefloten wordt met mondkapje: ‘Je hebt de mooiste bil..’

Vooral met het zomerse weer, worden vrouwen regelmatig nagefloten. Sabrina Dzaferovic testte daarom in New York uit of zij minder nagefloten zou worden met een mondkapje op.

Zonder mondkapje

Sabrina testte vooraf aan het experiment wat voor opmerkingen ze zonder mondkapje zou ontvangen. Zo roept een bouwvakker tijdens het oversteken: “Oh my godness, Oh wauw”. Sabrina legt aan Inside Edition uit dat ze zich ongemakkelijk voelt door de opmerkingen van mannen op straat: “Ik voel me er onveilig door.”

Test met mondkapje

Een aantal minuten na het opdoen van het mondkapje begonnen de opmerkingen al waar binnen te stromen. Volgens Sabrina lijkt er bijna geen verschil tussen de opmerkingen te zitten: “Je bent mad beautiful babygirl” zegt de eerste man wanneer hij langsloopt.

Voor de camera vertelt de man vol zelfvertrouwen aan de camera dat het uitspreken van de opmerkingen 9 van de 10 keer werkt bij de dames. Heel veel zal hij dus niet geleerd hebben van het experiment. De laatste man in het fragment riep vanaf de fiets naar Sabrina: “Je hebt de mooiste bil van New York City.” 

Wanneer hij de vraag krijgt of het normaal te vinden om vrouwen zo na te roepen, zegt hij volmondig “Ja!”. Wat totaal niet goed valt bij de presentatrice van het experiment.

Bekijk de test van Sabrina hieronder:

Bronnen: YouTube