Vrouwelijke rapper Sjors IrisQueen dropt nieuwe video! Internet gaat stuk! (Beelden)

Rapper Sjors heeft er een vrouwelijke concurrent bij: zangeres IrisQueen! Na haar ‘hit’ Je bent een Kech en een pikante video waarin ze uithaalde naar Famke Louise, komt de blonde dame met weer een pareltje: Wat doe je? En daar gaan veel mensen helemaal stuk om.

In de nieuwe video vraagt IrisQueen zich – zoals de titel al verklapt – af: wat doe je? ‘Wat doe je als ik eet, wat doe je als ik bel? Vind je het leuk of maar een hel?’, is één van haar fantastische lyrics.

‘Slechter kan niet!’

En dat levert haar enorm veel reacties op; al zijn de meeste niet al te positief. ‘Slechter kan niet! Geen wonder dat ze weggestuurd werd uit de slechtste chauffeur, die stem ook’, schrijft iemand. En een ander reageert: ‘Tsjah als je zo een valse stem hebt als je praat snap ik wel dat die niet meer belt….. Niet dat ik niet vals zing maar er zijn grenzen’. En nog een ander schrijft: ‘Ik ga helemaal stuk, wat is dit voor mens!?’

OnlyFans

Vind jij de stem van IrisQueen ook niet echt fantastisch, maar wil je wel meer van haar zien? Dan kun je haar ook gewoon checken op OnlyFans. De zangeres verdient daar, net als haar collega Sjors, een zakcentje bij.

Bekijk de nieuwe video van IrisQueen hieronder:

Bron: YouTube

Lees ook: