Vuurwerkhandelaar woedend Live op TV! Haalt hard uit naar politicus Bruls “Bal gehakt”

Aankomende jaarwisseling geldt er ook wéér een vuurwerkverbod. De voorzitter van de Veiligheidsberaad Hubert Bruls is blij met dit besluit. Vuurwerkhandelaar Michel Adam is te gast bij Op1 en laat duidelijk weten dat hij hier niet blij mee is. Hij haalt keihard uit naar Bruls.

Vuurwerkverbod

Het is een klap het in het gezicht voor vuurwerkhandelaars. Michel Adams is te gast bij Op1 en snapt hier helemaal niks van. Hij deelt zijn ongenoemen aan tafel over het besluit van de burgermeesters. “Ik denk dat voor heel mensen, het afsluiter van het jaar is. En dat wordt nu het laatste 1,5 maand van je afgepakt”.

“Bal gehakt”

Adams dacht dit jaar nog lekker te gaan knallen maar dat gaat het niet worden. Hij haalt keihard uit naar Hubert Bruls. “Ik geloof dat de burgemeester er tegenin zijn gegaan, hè? Ik word een beetje moe van die Bruls, die dikke bal gehakt. Die probeert altijd alles tegen te gaan. Die gaat volgens mij in januari met 26 oliebollen zitten van: even kijken of we die gasten van het vuurwerk nog even kunnen pakken. Hij begint op de helft van het jaar al”.

De andere tafelgasten lachen het een beetje weg maar lijken zich ongemakkelijk te voelen na de uitspraken van Adams.

Bekijk de video hier

Bron: VKmag, Mediacourant