Wayne Rooney en Memphis Depay waren ploeggenoten bij Manchester United. De topscoorder aller tijden van Engeland heeft een anekdote de wereld in geslingerd.

Rooney blikt terug op zijn samenwerking met Memphis Depay bij The Red Devils. ”Memphis viel in tijdens een uitwedstrijd tegen Stoke City en hij verpestte het, waardoor zij scoorden. Hij speelde maar vijftien minuten, dus Louis van Gaal vertelde hem dat hij voor de reserves zou spelen de volgende dag.”

”Na de wedstrijd zei ik tegen hem: ‘’Luister, het wordt lastig voor jou hier. Kom morgen in ieder geval niet naar de wedstrijd met al je versieringen en houd het een beetje sober.” De volgende dag kwam de Nederlandse superster aan in zijn Rolls Royce met een rode leren jas en een cowboyhoed. ‘’Toen dacht ik: wat heeft het ook voor nut.’’ Rooney is niet alleen maar negatief over Memphis. ‘’Maar het is een goede jongen en ik ben blij dat hij het nu goed doet.’’

Memphis Depay heeft gereageerd via Instagram op de uitspraken van zijn voormalig teamgenoot. Hij dacht dat ze voorbij dit punt waren.

Bekijk hieronder hoe het uitgelegd wordt:

Bekijk hieronder Memphis zijn reactie:

memphis insta