Wij waren bij de Nederlandse première van de nieuwe film Patser met o.a. Ali B, Hef en Adje in Amsterdam. Soraya sprak o.a. Famkelouise, Ali B, Keizer, Hef, Adje, VonnekeBonneke, Laura Ponticorvo en meer over welke patser zij zijn: “Pablo Escobar, Scarface, 50 Cent of Lil Kleine”?

Ali B meer Pablo Escobar dan Lil Kleine

Tijdens de première was Ali B erg enthousiast over de film waar hij een grote rol speelt als een echte patser “Ik voel aan al mij vrienden dat ze het gevoel hebben dat ze hun gelijk gaan halen. Ze roepen overal die Ali speelt altijd heel aardig op TV maar in het echt is hij een klootzak”. Op de vraag welke patser hij is vond hij Lil Kleine niet echt bij hem passen “Kleine is met alle respect minder gevaarlijk. Dan ga ik voor Escobar!”. Toch is Ali B tijdens de première geen echte patser, hij gaf in een eerder interview al aan dat hij geen merkkleding meer draagt.

Rihanna of Madonna

Voor de dames is Rihanna toch de favoriete patser. Zo vertelt actrice Donnya Zidan “Rihanna, omdat ze is gewoon badass. Ze speelt het niet, ze is het en ik wil dat ook zijn”. Laura Ponticorvo gaat toch liever voor Madonna “Madonna is eigenlijk net als ik, die wel gewoon additude heeft, wel gewoon durft te zijn wie ze wilt zijn,. Ik ben wel meer een madonna typje.”

Patser de Film

De film Patser waar o.a. Ali B, Hef en Adje een rol in hebben gaat over 4 vrienden uit Antwerpen die het criminele pad opzoeken voor snel geld en respect. Maar wanneer een cokedeal misloopt breekt een grote oorlog uit tussen Amsterdam, Antwerpen en Marokko. De film is geregiseerd door het Vlaamse regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah, die vaker werken met onervaren acteurs. Ook in deze film zijn drie van de vier hoofdpersonen onbekende acteurs die van de straat zijn gecast.

Patser de film is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.