Wesley Sneijder biedt zijn superdikke villa op Ibiza te koop aan! (beelden)

Nederlandse ex-voetballer, Wesley Sneijder, gaat verhuizen! Dat betekent dat hij zijn dikke villa op Ibiza gaat verkopen voor een gigantisch groot bedrag..

Dikke villa Wesley Sneijder

De bizarre dikke villa van Wesley Sneijder is nog niet helemaal klaar, omdat er een stuk wordt aangebouwd. Maar de villa is nu al prachtig om te zien. De villa ligt namelijk op één van de meest gewilde plekken op Ibiza: het Ses Torres Talamanca gebied. Het gebied ligt ongeveer 500 meter van het stand af, een ideale locaties dus!

Gelukkig hoef je je als eigenaar van deze villa geen zorgen te maken om de drukte op het strand. Deze bizarre villa heeft namelijk twee zwembaden waar je u tegen zegt!

Gigantisch bedrag

Zoals verwacht staat de villa van ruim 355m2 niet te koop voor een zacht prijsje. Wesley Sneijder wil namelijk een bedrag van € 2,8 miljoen voor de villa op Ibiza hebben. Een prijs waar je dus wel enorm veel voor terug krijgt.

Bekijk de beelden van de villa hieronder:

Bronnen: EasyIbiza, Gewoonvoorhem Beeld: EasyIbiza & Gewoonvoorhem Video: YouTube – Yolanthe en Wesley verhuren luxe Ibiza-villa!