Wesley Sneijder woest over Jaimie Vaes geruchten: ”Zij is totaal mijn type niet!”

Onlangs ging het nieuws viraal dat Jaimie Vaes fysiek mishandeld zou zijn door haar partner, Lil Kleine. Niet kort daarna ging er een gerucht rond over Jaimie Vaes en voetballer Wesley Sneijder. Zo zou de ruzie tussen Kleine en Jaimie ontstaan zijn omdat zij een affaire met Sneijder zou hebben. Volgens de voetballer is dit echter klinkklare onzin.

Wesley Sneijder en Jaimie Vaes

Volgens Wesley Sneijder is het gerucht met Jaimie Vaes volledig gefabriceerd. In een interview met Privé, vertelt de voetballer: Ik zou überhaupt de laatste zijn die iets met Jaimie zou aangaan. Zij is totaal mijn type niet. Dat durf ik hier in dit gesprek uit te spreken. Er is nooit iets gebeurd en er zal ook nooit iets gebeuren. Het zijn bepaalde media die dit verhaal nieuw leven inblazen, zonder het te checken.”

Daarnaast ging ook het gerucht rond dat hij Lil Kleine opgehaald zou hebben van het politiebureau. Volgens Wesley Sneijder is echter ook dit volledige onzin: ”Dat ik Lil’ Kleine van het politiebureau heb gehaald, is kolder. Ik snap niets meer van wat er allemaal geschreven wordt. Het ergste is dat iedereen het klakkeloos overneemt.”

Het gerucht tussen hem en Jaimie Vaes komt volgens Wesley Sneijder door een foto van de twee op Coco Beach. ”Ik begrijp niet hoe ze zoiets kunnen zeggen! Aan de hand van die foto die vorig jaar van mij en Jaimie bij Coco Beach op Ibiza is gemaakt? Wat je niet op de foto ziet, is dat er nog twintig man aan die tafel zat.

Kleine en Jaimie Vaes hebben beiden ontkend dat er sprake was van fysiek geweld.

Bekijk hun statement hieronder!

Bron: Privé Beeld: Instagram