Willem Engel z’n ‘walgelijke tweet over Eriksen’ verwijderd na enorme ophef

Willem Engel heeft zijn ‘walgelijke’ tweet verwijderd. Hij kwam gisteravond zwaar onder vuur te liggen vanwege de tweet na het ineenstorten van de Deense voetballer Christian Eriksen.

Walgelijke tweet Willem Engel

Velen twitteraars noemde de tweet van Willem walgelijk. Engel stelt namelijk dat de Deen neer ging door een vaccinatie van het coronavirus. “Er valt net een Deens dood neer op het EK, hopelijk kunnen ze hem nog reanimeren.”, schrijft Willem op Twitter. Hij vervolgt: “Het experiment is schandalig mislukt. Soms is gelijk krijgen het ergste dat je kan overkomen. Er moet direct gestopt worden met injecties.”

Verwijderde tweet

Nadat de tweet van Willem zichtbaar werd voor zijn volgers werd er flink naar hem uitgehaald. Veel Twittergebruikers rapporteerde de tweet om te laten zien niet achter het standpunt van de oprichter van Viruswaarheid te staan. Dat bleek o.a. uit het trekking topic op Twitter: ‘gerapporteerd’.

Reactie Willem Engel

Willem Engel heeft zelf nog niet reageert op alle ophef die er rondom zijn tweet is ontstaan. Ook is het nog niet duidelijk of Engel de tweet zelf van het platform verwijderd heeft of dat dit te maken heeft met de rapportage van zijn volgers.

Bekijk de tweet en beelden + reacties hieronder:

Bronnen: Twitter Linda