Op 13 september komt de indrukwekkende film ‘Papillon’ uit. Dé remake van de epische Frans-Amerikaanse avonturenfilm, naar de gelijknamige semi—autobiografische roman van Henri Charrière met de Nederlandse steracteur Yorick van Wageningen. 

 Het verhaal

Na een onterechte veroordeling voor moord wordt kluisrover Henri Charrière in 1931 voor een levenslange gevangenisstraf verbannen naar Frans-Guyana. Hij is vastbesloten zijn vrijheid te herwinnen en sluit daarom een deal met de rijke en eigenzinnige Louis Dega. In ruil voor bescherming, bekostigt Dega zijn ontsnappingspogingen. De wrede omstandigheden, eenzame opsluitingen en continue dreigingen houden Henri niet tegen. Na vele mislukte uitbraken worden Henri en Dega overgeplaatst naar het gevreesde Île du Diable: Duivelseiland. Nog nooit wist iemand van dat eiland te ontsnappen, maar zelfs na 13 jaar gevangenschap is Henri niet te stoppen. Hij moet en zal op vrije voeten komen…

 Win

Heb jij te vaak naar Prison Break gekeken en weet jij hoe je uit een gevangenis moet ontsnappen? Wij geven 2×2 kaarten weg voor Prison Escape en de film Papillon. Prison Escape* is de enige escape beleving ter wereld waarbij je 3 uur opgesloten wordt in de zwaarbewaakte koepelgevangenis van Breda. Prison Escape geeft je het gevoel dat je regelrecht in een gevangenisfilm bent gestapt met jou in de hoofdrol. Maar let op: jij bepaalt het verhaal. Je maakt wezenlijke keuzes die kunnen leiden tot de ontsnapping. Durf jij het aan? Ga naar de Facebook post en doe mee!

*de toegangstickets zijn geldig op 26 oktober van 19:00 tot 22:00 winnen, a €69 per stuk.

Voor deze actie verwerken we jouw n.a.w. gegevens voor de afhandeling van de prijs. Met deelname aan deze actie ga je hiermee akkoord.