Een boze winkeleigenaar kon zich niet meer inhouden en reisde maar liefst 852 kilometer af om een vrouw in elkaar te meppen. De vrouw zou online een slechte recensie hebben geschreven over de winkel.

Xiao Li bestelde wat kleding online op een soort ‘marktplaats’ genaamd Taobao. Toen de kleding vier dagen te laat kwam, besloot Xiao Li een slechte recensie achter te laten bij Zhang, de verkoper. Zhang werd woedend toen hij zag dat zijn plaatje op de ranglijst van beste verkopers naar beneden ging en dreigde Xiao te vermoorden. Niemand had ooit gedacht dat hij dit echt wilde doen, maar Zhang deed wat hij beloofde en zocht de vrouw op.

Op een beveiligingscamera is te zien dat Xiao op een bezorgplek op haar kleding wacht. Ineens verschijnt de verkoper en begint Xiao aan te vallen terwijl ze nietsvermoedend op haar telefoon stond te kijken. De man Schopte en sloeg de vroeg tot zij viel, waarna Zhang er vliegensvlug vandoor ging. Xiao Li werd in het ziekenhuis opgenomen waar zij behandeld werd aan haar verwondingen en de hersenschudding die zij opliep.

Zelfs in het ziekenhuis ging Zhang nog even door en bleek hij nog steeds pissig te zijn. Hij stuurde haar een sms waarin hij vertelde de hele nacht gereisd te hebben om haar ‘een lesje te leren’ en vertelde dat hij haar weer aan zou vallen. De politie heeft zich nog niet uitgelaten over de aanval, maar laat wel weten dat de zaak onderzocht wordt.

Ik denk dat we voortaan onze geschillen beter met de koper op moeten proberen te lossen voordat we zoals Xiao Li eindigen. Bekijk het heftige filmpje van haar aftakeling hieronder: