Yana Daems van Temptation Island schokte alle fans vandaag. Geloof het of niet, máár nog nooit in de geschiedenis van Temptation Island is er iemand weggegaan van het Tropische eiland! En dat heeft nogal een afzonderlijke reden.

“Finally mag ik laten weten wat de reden is van mijn vertrek. De reden dat ik weg wilde was eigenlijk gewoon omdat ik me totaal niet amuseerde, ik verveelde me gewoon”, vertelt de blondine op haar Instagram.

Yana voegde daarna nog aan toen: ‘’ Het was eigenlijk totaal niet mijn ding en ik vroeg me echt af: what the fuck am I doing here? Dus daarom ben ik vertrokken. Ik heb het zelf aan de productie gevraagd of ik mocht vertrekken en uiteindelijk mocht het. Dit is de enige reden dat ik vertrokken ben, dus mensen moeten ophouden met dingen verzinnen, want dat is gewoon niet zo.”

Kortom, In de komende twee weken van het programma zal Yana nog te zien zijn.

Hieronder beelden van Yana en Laetitia: