Yolanthe Cabau in tranen op Ibiza: ‘Het is zonde. Het doet pijn.’

Yolanthe Cabau is tegenwoordig lekker bezig met haar acteercarrière en eigen sport-platform. Toch, staat de 36-jarige actrice en ondernemer nu op het punt om een aantal emotionele beslissingen te maken.

Yolanthe in tranen

Momenteel is Yolanthe druk bezig met de verkoop van een aantal verkoop panden die belangrijk waren voor haar overleden vader. De panden staan ieder op plekken die een emotionele waarde hebben voor Yolanthe. Zo laat ze aan de privé weten hoe moeilijk ze het met de verkoop heeft.

“Het erfgoed dat mijn vader aan mij, mijn zussen en mijn broers heeft nagelaten, heeft elk een eigen verhaal”, vertelt ze aan het weekblad. “Soms gaat het om mooie herinneringen, soms om verdrietige. Met bepaalde panden of grond hebben we toekomstplannen, maar veel ervan gaan we verkopen. Omdat het gewoonweg zonde is dat er al zo lang niets mee gebeurt.”

Plannen met Wesley

Een Spaanse fotograaf die de taak had Yolanthe bij één van de panden vast te leggen, vertelde dat de actrice erg emotioneel werd. Zo vertelt Yolanthe over het pand: “Ooit was het een mooi succesvol restaurant met een enorme tuin.. Wes en ik hadden er verschillende plannen mee, maar dat is door de omstandigheden allemaal anders gelopen. Voor nu ligt het er zo bij. Het is zonde. Het doet pijn. Maar wie weet wat daar in de toekomst voor moois terugkomt.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Shownieuws, YouTube