Yolanthe Cabau klaar met Ex Wesley Sneijder, praat het liefst nooit meer over hem!

Yolanthe Cabau heeft in een interview met De telegraaf laten weten het liefst nooit meer over Wesley Sneijder te willen praten. In het interview vertelt ze meer over hun break-up en de reden van haar radiostilte over de situatie.

Hereniging Wes en Yo

Wesley Sneijder liet eerder dit jaar nog weten te strijden om Yolanthe’s terug te krijgen. Yolanthe Cabau ziet een hereniging echter niet snel gebeuren. “Wat mij betreft is de situatie nog precies hetzelfde als toen we in 2019 uit elkaar gingen. Het liefst praat ik er helemaal nooit meer over maar iedereen vraagt er altijd naar. Vervolgens wordt er geroepen dat die Yolanthe altijd zo blijft zeuren over haar scheiding.”

Carrière Yo

Het huwelijk met Wesley Sneijder zorgde ervoor dat Yolanthe haar eigen carrière op een laag pitje. Daar heeft ze achteraf geen spijt van. “Nee, want dat was mijn keuze. Ik wilde er voor hem zijn. Hij moest voetballen in het buitenland; als ik films was gaan draaien was ik maanden achtereen weg geweest en dat zag ik niet zitten. Ook omdat ik in die tijd moeder ben geworden.” “Maar het is echt niet zo dat ik alleen maar thuis op de bank zat. Ik heb in die tijd een heleboel grote presentatieklussen gedaan”, aldus de 36-jarige Cabau. “Ik ben wel blij dat ik nu weer volop kan acteren.”

Afspraken break-up

Wesley en Yolanthe hebben duidelijke afspraken gemaakt over wat ze vertellen over de break-up van hun relatie. “We hebben afgesproken dat we over de details allebei niets zeggen en daar houd ik me aan”, vertelt de actrice in het interview met De Telegraaf.

Bekijk de beelden hieronder:

Yolanthe eerder deze maand gespot met Donny Roelvink

Bronnen: YouTube, Instagram – @wesleysneijder & @yolanthecabau,Shownieuws en De Telegraaf