Yolanthe Cabau verkoopt ‘mogelijk’ deze gigantische luxe villa van €10 miljoen!

Yolanthe Cabau schijnt druk bezig te zijn met de verkoop van haar gigantische villa op Ibiza met een bizarre vraagprijs.

Yolanthe’s gigantische villa

De gigantische villa die Yolanthe te koop zet heet Cala Tarida, deze verwijst naar haar geboorteplaats. Ook is het de villa waar ze samen met haar ex, Wesley Sneijder, hun vijfjarig jubileum vierden.

Yolanthe erfde de gigantische villa, toen haar vader in 2007 overleed. Wesley betaalde alle kosten die Yolanthe’s vader achterliet, maar had daar 1 voorwaarde voor. Hij wilde in ruil voor de betaling dat hij en zijn toenmalige vrouw Yolanthe eigenaren werden van de miljoenenvilla. Uiteindelijk liep dit uiteindelijk tot een familieruzie en zelfs een rechtszaak, die Yolanthe en Wesley gewonnen schijnen te hebben.

Indeling gigantische villa

De indeling van de gigantische villa was het allemaal zeker waard voor het toenmalige stel. De woning beschikt namelijk over: 11 slaapkamers en 7 badkamers. Maar daar blijft het niet bij. Er zijn 4 keukens, 2 buitenbioscopen, een privé discotheek, 2 bars, 3 jacuzzi’s, een sportschool en er is een bizar zwembad aanwezig.

Waarde gigantische villa

Er zitten dus enorm veel voordelen vast aan de woning die Yolanthe mogelijk binnenkort zal gaan verkopen voor een verwachte vraagprijs van rond de €10.000.0000. Volgens Bekendeburen heeft aangegeven Cala Tarida momenteel nog niet te willen verkopen, maar dat dit kan er in de toekomst altijd aankomen.

Bekijk de beelden van de villa hieronder:

Bron: BekendeBuren

Bronnen: Man-Man, BekendeBuren. Video: Yolanthe Sneijder-Cabau Villa Ibiza Video van Wannahaves op Vimeo.