Yolanthe onthult wat mannen haar sturen “Mannen wachten uren voor m’n huis!”

yolanthe

Yolanthe Cabau is misschien wel dé meest gewilde vrijgezel van Nederland (en daarbuiten ook wel waarschijnlijk). De actrice en presentatrice heeft onthuld wat mannen haar allemaal sturen, te gast bij Radio 538.

Yolanthe onthult wat mannen sturen

Yo krijgt o.a. bizarre foto’s opgestuurd. Ook zijn er zelfs mannen die uren voor haar huis wachten. ,,Ze denken dat ze een relatie met mij hebben.”

Yolanthe vertelt dat ze graag nog een kindje wil. Radio 538 dj’s grappen dan: ,,Je weet wat daar voor nodig is hé?” Yo lachend: ,,Vertel?”

“Ze wachten uren voor m’n huis”

Over alle mannen die in de rij staan zegt ze “Ik doe er niet veel mee. Dagelijks stroomt de inbox vol met liefdesverklaringen. Ik lees ze niet allemaal want er zitten wel echt gekke berichten tussen.” Ze geeft wel toe soms ‘wel eens te kijken’, maar reageer dan nooit.

Enkele gekke dingen die zij krijgt: ,,Foto’s van mij, waar ze zichzelf dan naast gephotoshopt hebben. Mensen weten vaak mijn huisadres niet. Dus dan wordt het naar het management of familieleden gestuurd.”

“Sommigen weten wél waar ik woon. Die lopen dan rondom mijn huis en zeggen: ‘Ik zit hier al uren op je te wachten’. Die denken dan dat ze een relatie met mij hebben. Dus ja, er gebeuren wel echt gekke dingen.”

Op de geruchten dat haar nieuwe liefde Jasmina is, een vrouw dus, reageert ze niet.

Hieronder Yolanthe’s laatste posts en onthullingen: