Yolanthe reageert op herenigingmissie Wesley: ‘Ik laat het op me af komen’

Yolanthe Cabau heeft in een interview laten weten wat ze vindt van de uitspraken die Wesley Sneijder afgelopen maand heeft gedaan op het repareren van hun relatie.

Uit elkaar

In 2019 gingen Yolanthe en Wesley uit elkaar, nadat Wesley het naar eigen zeggen ‘meerder keren verknald’ zou hebben. Na overmatig alcohol gebruik, ging de ex-voetballer namelijk vreemd met andere vrouwen. Zelf vertelt de voetballer dat al de roem en fame hem te veel werd en zijn gezin eraan onderdoor is gegaan.

Herenigingsmissie

Yolanthe is terug in Nederland voor de filmopnames van haar gloednieuwe speelfilm. Nu zij weer dichterbij huis is zou er dus weer mogelijk liefde kunnen gaan bloeien tussen de twee. Naar eigen zeggen ‘vreet’ zijn break-up met Yolanthe namelijk nog steeds aan de ex-voetballer. “Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.”

Reactie Yolanthe

Yolanthe ziet de hereniging met haar ex daarentegen minder zitten. In een interview bij RTL Boulevard laat de actrice weten lekker in haar vel te zitten. “Ik voel me fijn over wie ik ben. Ik denk dat dat wel het fundament is in het leven.” Daar voegt ze aan toe: “Ik laat het gewoon op me afkomen en weer gaan. Ik probeer dat gewoon te laten en te focussen op de dingen die ik belangrijk vind.”

Verder laat Wesley weten zijn ex-vrouw dankbaar te zijn voor zijn succesvolle voetbalcarrière. “Als ik haar niet had gehad, was ik niet eens bij Internazionale terechtgekomen. Van mijn carrière was dan niet veel geworden.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: RTL Boulevard