Skip to main content

Young Ellens is woedend op Nathan Moszkowicz en zijn artiesten bureau Namam, waar hij tot nu toe bij aangesloten was. Ellens heeft het bureau verlaten en heeft in een bericht dreigende woorden.

Young Ellens

De rapper is blijkbaar met een hoop drama weggegaan bij het bureau, zo melden de juice kanalen nadat ze de berichten zagen van Ellens, en deze screenden. Ellens meldt o.a. met een dreigend bericht: “Ik zit niet meer bij NAMAM. Nathan, Was leuk je gekend te hebben maat, maar even goeie vrienden als jullie geen bom voor de deur willen toch beter blijf je schuilen”.

Boos op Nathan Moszkowicz

Ellens is blijkbaar bereid zijn verhaal te doen dat nogal onthullend zal gaan worden, want hij voegt er aan toe: “En laat me niet de waarheid op tafel gooien”. Ellens is bekend van o.a. de hits Huts a niffo, Bijpakken, Deze is Down en NO STYLIST.

NAMAM artiesten

Hij is zeker niet de eerste artiest die de afgelopen maanden het bueau verliet. O.a. Bilal Wahib, Jaimie Vaes, Défano Holwijn en Dopebwoy verlieten de afgelopen tijd NAMAM. Lil Kleine verliet eerder al het bureau en was om onbekende redenen naar SPEC gegaan, het managementbureau van Ali B’s vrouw Breghje. SPEC laat vandaag aan ANP weten Lil Kleine nog steeds te vertegenwoordigen.

Bekijk hier berichten en de video

Via IG YT