YouTuber Enzo Knol laat zijn nieuwe landhuis zien van €900.000

Enzo Knol is ontzettend populair én rijk geworden met YouTube, en dat geld weet hij wel te spenderen. Enzo kocht onlangs een landhuis laat ‘m zien in zijn nieuwe vlog!

2,6 miljoen abbonnees

Enzo is momenteel een van de populairste YouTuber ‘s van het moment. In zijn vlogs laat hij zijn wildste avonturen zien. Hij maakt verre reizen en laat het allemaal zien. Enzo heeft maar liefst 2,6 miljoen abbonnees op zijn account en dat heeft ervoor gezorgd dat hij nu een flink vermogen heeft om een landhuis van te kopen! Zijn nieuwe woning beschikt over acht kamers en heeft een oppervlakte van 173 vierkante meter.

Landhuis van €900.000

Enzo heeft een slordige €900.000 betaalt voor zijn landhuis. Naast de indrukwekkend aantal vierkante meters is zijn woning ook voorzien van een gigantische tuin. Enzo heeft een slordige €900.000 betaalt voor zijn nieuwe woning. Door Enzo’s salaris en vemogen hoefde hij geen hypotheek af te sluiten om dit pareltje te kopen. Samen met zijn vriendin Myron Koops, die ook vlogger is, genieten ze samen van hun villa.

Wie benieuwd is naar Enzo zijn landhuis zal het ongetwijfeld in zijn vlogs voorbij zien komen. In één van de vlogs laat hij zien hoe hij romantisch aan het eten is met zijn vriendin in hun nieuwe huis.

Bekijk de beelden van Enzo ‘s landhuis hieronder.

Bron: YouTube