Yvonne: ‘André Hazes jr. ziet zoontje al weken niet, liegt over verblijfsplaats’

André Hazes zijn zoontje al weken niet meer, dit laat Yvonne Coldewijer weten in haar nieuwste aflevering van De Popcorn Show. Hij liegt zowel tegen zijn schoonfamilie als tegen Monique Westenberg over zijn huidige verblijfsplaats. Dat stelt showkenner Yvonne Coldeweijer.

André en Sarah naar de afkickkliniek

Yvonne vertelt waar de drama rondom de familie Hazes is begonnen: “Er is een bom ontploft toen ze beiden naar de afkickkliniek moesten. Daar is toen gevochten, ook met die pa van Soel. Vervolgens is hij dus vertrokken naar Spanje en heeft hij ingecheckt in een afkickkliniek, net als Sarah in een andere kliniek.”

André zou volgens Yvonne allang de kliniek weer verlaten hebben. Maar kennissen van de zanger blijkbaar nog niet.. “Er is nog iets wat ik uit het kamp-Soel hoor en dat is best wel juicy. Kamp-Soel én kamp-Moon denken zelf dat André nog steeds in de kliniek zit in Spanje. (…) F*cking weird!”

André ziet kleine Dré niet

Momenteel zou André zijn zoontje al wekenlang niet gezien hebben volgens Yvonne. “Ik denk niet dat als je een burn-out hebt, dat je dan je zoontje niet meer kan zien. Niemand die hier wat van zegt en niemand die dit onderzoekt. Iedereen weet dat ik gelijk heb en toch gaan ze vol tegen me in op tv, maar ze weten dat ik gelijk heb.”

Sarah van Soelen zou echter wat meer weten over André’s verblijfsplaats? “Ik denk dat ze het weet en dat ze liegt tegen haar familie. Ik zou het slimmer vinden van André en Rachel als ze het haar niet zouden zeggen.” Volgens Sarah zou André momenteel verblijven in het provinciedorpje Holten.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Youtube – LifeOfYvonne, Mediacourant