Yvonne Coldeweijer zwaar onder vuur na AliExpress spullen expose! (Beelden)

Life Of Yvonne aka Yvonne Coldeweijer ligt flink onder vuur. De expose koningin is nu namelijk zelf exposed. Ze wordt beschuldigd van het verkopen van Ali Express spullen.

Yvonne Coldeweijer onder vuur

Dit trucje is eerder bekend van o.a. Maxime Meiland met haar modelijn Monciel. Yvonne werd betrapt door een AliExpress Expose kanaal Gotcha Aliexpress.

“Zaterdag betrapten wij Yvonne erop dat zowat haar hele webshop een Ali-shop is. Dat vond ze niet kunnen… Haar schoenen zijn eigen design en ze had ons duizenden volgers gegeven, dus het moest eraf! Omdat wij gezellig met je doen, betekent niet dat we je gaan matsen”

AliExpress spullen expose

Ook juice kanaal RealityFBI deelde de expose, en Life Of Yvonne reageerde boos: “Waarom doe jij dit nou? Die van mij zijn zonder die gekke tekst erop” “Heb ik zelf laten produceren. Nu eraf halen.” “Als je bevriend met mij wil zijn en leuk met mij wil praten en mij elke keer taggen omdat je gerepost wil worden, wat ik ook nog gun… Heb je al duizenden volgers gegeven. En dan doe jij dit.”

De twee juice kanalen hebben elkaar ontvolgd. Yvonne heeft o.a. sneakers in de shop die ze verkoopt voor 70 euro. Na de AliExpress expose waren de sneakers gelijk voor slechts 20 euro te koop.

Kritiek volgers

Yvonne krijgt nu flink wat kritiek van fans: ,,Jij was de enige die ik echt vertrouwde en geloofde. Ik hoop dat je op deze juice gaat reageren, dat verdienen je echte fans die al jaren jouw video’s kijken, waaronder ik en jou altijd supporten en artikelen kopen bij jou”

Hieronder enkele beelden van de expose:

VIDEO:

Bron: Instagram, Mediacourant