F*ckboy Zach wil dierenleed stoppen met bizarre nieuwe videoclip. Krijgt heftige kritiek! (Video)

Temptation-Zach heeft het weer voor elkaar: hij staat volop in de spotlight. Dit keer niet omdat hij iemand flink heeft bedonderd, maar met zijn bizarre nieuwe videoclip ‘Sta/Zit’. Niet alleen galoppeert de Temptation-ster erop los, hij wil met zijn video ook nog eens geld ophalen voor twéé goede doelen. Maar daar wordt niet iedereen zo enthousiast van...

‘Dagelijks overlijden er helaas duizenden mensen aan #kanker en zijn #dieren de dupe van menselijke processen’, laat Zach weten op Instagram. Met zijn nieuwe videoclip wil hij geld ophalen om zowel het Wereld Natuur Fonds als de Kankerbestrijding te steunen.

Meer streams voor hogere opbrengst

‘Ik wil mijn streaming opbrengsten verdelen onder het KWF en het WWF’, vertelt Zach. ‘Hoe meer streams er komen, hoe hoger de opbrengst.’ Volgens de spierbundel komt dit initiatief puur vanuit hemzelf: ‘Note: dit is puur een #donatie vanuit mij naar deze doelen, ik heb geen samenwerking met hun. Ik ben dit initiatief gestart omdat ik met mijn bereik en mogelijkheden extra awareness kan creëren.’ Is dit een nieuwe kant van onze F*ckboy?

Heftige kritiek

Dat vragen Zach’s volgers zich ook af, al lijken weinig mensen overtuigt van zijn ‘goodwill’. De Temptation-ster krijgt heftige kritiek: ‘Je probeert dus views te krijgen door hier dierenleed en kanker mee te associëren, waardoor het lijkt alsof je de goodguy bent. Best slim bekeken’, laat iemand op Instagram weten. Een ander noemt de video ‘t zieligste wat ik in een lange tijd gezien heb’.

#StreamenVoorDieren

Nieuwe Zach of niet, hij lijkt zijn volgers wel oprecht te willen motiveren. ‘Deel de video met 1 van de twee hashtags (#streamenVoorDieren, #streamenTegenKanker) om jouw grootste doel te steunen’, roept hij op.

Bekijk de bizarre videoclip hieronder:

Bron: Instagram, YouTube

‘Het is een kwestie van strak houden’