Zo speel je Mario Kart Tour zónder veel geld uit te geven!

Zo speel je Mario Kart Tour zónder veel geld uit te geven!

Mario Kart Tour is eindelijk uit op de iPhones en Android phones, en hoewel het spel gratis te downloaden is, is er snel de verleiding om in-game geld uit te geven om upgrades en extras te kopen.

Met deze aantal tips van Bright bespaar je je zuurverdiende geld!

1- Begin steeds opnieuw tot je jouw favoriet hebt

Speel de game totdat je de vier races van de eerste cup hebt gereden. Je krijgt dan een paar rubies om aan upgrades uit te geven. Stop alles dat je hebt in de gokkast totdat je niks meer hebt. Niet blij? Druk de game-instellingen op ‘Start Fresh’ drukken om je savegame te wissen. Herhaal dit totdat je tevreden bent met je reward.

2- Geef je rubies niet meteen uit

Spaar je rubies totdat je er genoeg hebt om meerdere in één keer uit te geven. Wie slechts één keer probeert iets nieuws te kopen, geeft vijf rubies uit. Maar als je in één keer tien keer iets uit de virtuele gokkast haalt, kost dat slechts 45 rubies. Zo bespaar je dus toch mooi tien procent.

3- Wacht tot je favoriet in de banner staat

Je weet niet wat je krijgt nadat je rubies uitgeeft, maar je kunt een beetje slim spelen. Bovenin het menu staat een grote banner met wie er in de grote Nintendo gokmachine zitten. Staat er een personage met het woord ‘SPOTLIGHT’? Dan is de kans dat je dit personage krijgt groter. Wil je Mario, Luigi of een ander personage? Wacht totdat zijn/haar gezicht op de banner staat. 

4- Koop geen Coin Rush

Met Coin Rush ga je als Mario een racebaan gevuld met munten op, zodat je in korte tijd veel munten kan verzamelen. Munten zijn echter minder zeldzaam dan rubies. Zonde dus. Toch munten nodig? Herhaal een paar keer de oude races.

5- Log iedere dag in

Cadeaus krijg je ook door dagelijks in te loggen. Je wordt beloond als je het spel alleen maar opstart. Je kan munten of andere upgrades, maar ook rubies krijgen. Je hoeft na het straten daarna niet te racen.

Hieronder een complete walktrough met ALLE Cups: