axed-stagai-2

Het AXED.NL team is op zoek naar een stagiair(e) die ons redactie team komt versterken per januari 2017!

Over AXED.nl
AXED is een urban lifestyle & entertainment platform dat dagelijks frisse content publiceert op de pijlers van nieuws, muziek, entertainment, culture en opmerkelijk nieuws. Ofwel. de heetste muziek releases, het laatste nieuws, de meest besproken urban hypes, de tofste events, laatste fashion/culture trends, en opmerkelijke content.

De functie
Je zult dagelijks de laatste nieuws/ontwikkelingen bijhouden, content maken zoals nieuwsberichten, artikelen en interviews afnemen. Je beheert de social media kanalen, houdt de contacten bij en kan eigen projecten oppakken.

Profiel:
⦁ Student MBO/HBO/WO – opleiding communicatie/journalistiek/media
⦁ Creatief, proactief, zelfstandig en stressbestendig
⦁ Internet savvy
⦁ Bekend met de urban cultuur en de laatste trends op het internet
⦁ Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
⦁ Geen 9 tot 5 mentaliteit
⦁ Pre: ervaring met WordPress en Photoshop
⦁ Periode van 5 maanden

Wat bieden wij jou?
Een toffe en uitdagende werkspot waar je dagelijks een bijdrage kan leveren aan één van de grootste urban websites van Nederland. Je doet ervaring op binnen de redactie waar je jouw eigen creativiteit kwijt kunt en ruimte krijgt om je eigen input in te brengen. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt, maar krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken.

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een van de grootste urban platforms van Nederland? Solliciteer dan nu! We ontvangen graag je reactie via redactie [@] axed.nl of via deze LINK