Adverteren

Bij het communiceren met jongeren en early adopters draait alles om belevenis en het kunnen onderscheiden van brands. AXED.NL is gespecialiseerd in het bereiken van de urban community in Nederland en België op een doeltreffende en creatieve manier.
Als een van de grootste urban entertainment websites zijn wij dan ook experts als het komt op het bereiken van de jongere van nu. De huidige generatie is niet eenvoudig in hokjes te stoppen en de urban culture overlapt een breed scala aan mainstream doelgroepen. Wij bieden dan ook een platform waarop brands en producten sterk naar voren kan komen en de juiste doelgroep kan bereiken.
Wij gebruiken een creatieve contentstrategie als tool om de brand message van adverteerders onder de aandacht te brengen bij verschillende doelgroepen. We werken daarvoor samen met onze editors en social influencers om zo samen een unieke verhaal over te brengen waarbij interactie met de doelgroep centraal staat. Door het verhaal vervolgens te koppelen aan AXED vergroten wij het bereik en zorgen wij voor een eenduidig geïntegreerde boodschap.
Voor meer informatie over de diverse adverteermogelijkheden neem dan gerust contact met ons op via [email protected]