Skip to main content

Al een tijd worden we meegesleurd in de wereld van de Bitcoins. Er zijn veel vraagtekens gezet bij deze rage, maar de 18-jarige Erik Finnman is er vroeg bij geweest en heeft er vertrouwen in gehad. Dit vertrouwen heeft hem flink wat opgeleverd. Erik mag zichzelf een miljonair noemen dankzij de 400 Bitcoins die hij in zijn bezit heeft.

De 400 Bitcoins die de 18-jarige in zijn bezig heeft, hebben een waarde van ruim 2.000.000 dollar. Buzzfeed News is bij de jonge miljonair langs geweest om te zien hoe hij woont en natuurlijk wat hij met al dat geld doet. Erik woont in een bescheiden appartement waarin hij om de dertig minuten zijn Bitcoins checkt.

De jongeman is al vroeg van school af gegaan, nadat zijn leraar zei dat hij van school af moest en bij de McDonald’s moest gaan werken. Hij heeft het tegendeel bewezen door zijn eigen educatieve online programma op te zetten. Na het verkopen van zijn bedrijf, investeerde hij in Bitcoins en de rest is geschiedenis. Erik zegt naar eigen zeggen goed te leven en vooral veel cornflakes te kopen met zijn geld. We verwachten ook niet anders van een 18-jarige met zoveel cash. Ook heeft Erik zijn docent vergeven die nooit in hem geloofde. Hij stuurde haar een email, met als tekst: ‘Look at me now b*tch’.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe Erik woont en hoe hij miljonair is geworden:

 

 

Leave a Reply