‘6ix9ine adres wéér gelekt nadat hij verplaatst werd door FBI!’ (Video)

Bizar nieuws weer over 6ix9ine. Dagen nadat zijn adres gelekt werd en hij door de FBI verplaatst moest worden is 6ix9ine adres wéér gelekt, van zijn nieuwe locatie.

6ix9ine adres wéér gelekt

Eerder doken videobeelden op met een meisje dat onthulde dat Tekashi 69 naast haar op Long Island woonde. De beelden toonden hoe de rapper poseerde en foto’s maakte op een balkon.

De advocaat van 6ix9ine, Lance Lazzaro, onthulde vervolgens dat 6ix9ine naar een nieuwe plek is verhuisd. Nu lijkt het erop dat fans hebben gevonden waar 6ix9ine adres is. Mensen menen dat hij nog steeds in de buurt van New York zou zijn.

Nieuw adres

In de nieuwe beelden laten de fans namelijk zien dat de video is opgenomen in een van de dorpen The Hamptons, we zien een wagenpark op de oprit van een afgesloten huis. Hoewel Tekashi niet te zien is in de video, zien we op het wagenpark auto’s die van hem zouden zijn.

6ix9ine zou de auto’s naar verluidt over hebben laten komen nadat hij uit de gevangenis was vrijgelaten in huisarrest. Of dit ook echt zijn verblijfsadres is en de FBI hem opnieuw moet verplaatsen is niet bekend.

Bekijk de nieuwe beelden van 6ix9ine adres hieronder:

Bron: Daily Loud