6ix9ine mogelijk terug de gevangenis in voor overtreden vrijlatingsvoorwaarden

6ix9ine gevangenis

Tekashi 6ix9ine werd onlangs onder voorwaarden vrijgelaten uit de gevangenis, nadat hij had meegewerkt aan het onderzoek van de FBI, om de rest van zijn straf thuis uit te zitten. Het zou echter zomaar kunnen dat zijn vrijlating maar van korte duur geweest zou kunnen zijn, zo schrijft urban blogger Jordan Thrilla op zijn website.

6ix9ine mogelijk terug de gevangenis in

Voorwaarden vrijlating 6ix9ine uit gevangenis

Mogelijk heeft 6ix9ine namelijk nu al de voorwaarden voor zijn vrijlating onder toezicht overtreden. De regenboograpper liet vrijwel direct nadat hij de gevangenis had verlaten van zich spreken op social media en daagde daarbij diverse beroemdheden uit, waaronder Ariana Grande, Justin Bieber en Snoop Dogg.

Overtreden wetgeving

Zo zette Tekashi onlangs een video online waarop te zien is hoe Snoop Dogg vreemdgaat met groupie Celina Powell. Hiermee heeft hij mogelijk de wetgeving in Californië overtreden omdat dit geldt als wraakporno. Bovendien heeft hij wellicht privacy-wetgeving overtreden, door Celina Powell te vragen haar gesprek met Snoop Dogg op te nemen.

Volgens rapporten is er een hoorzitting gepland om te beslissen of Tekashi69 de voorwaarden van zijn vrijlating onder toezicht heeft geschonden.

Check de video waardoor 6ix9ine mogelijk terugmoet naar de gevangenis hier:

Bron & beeld: Universal News, JordanThrilla.com, Youtube

Na de video van Tekashi sloeg Snoop Dogg terug met een disstrack: