Deze gelekte beelden laten zien hoe onveilig 6ix9ine zich echt voelt op straat!

Tekashi 6ix9ine is eindelijk klaar met zijn huisarrest en mag weer de straat op. Dat vierde hij door een nieuwe video te schieten voor zijn laatste single. In de video lijkt het alsof de rapper totaal niet bang is om in zijn eentje de straat op te gaan, maar niks is minder waar. Gelekte beelden laten namelijk zien hoe onveilig 6ix9ine zich echt voelt.

Nadat 6ix9ine getuigde tegen zijn voormalige gang ‘Nine Trey Bloods’, ging iedereen ervan uit dat hij niet langer veilig de straat op kon. De rapper doorbrak die gedachte met zijn nieuwe video ‘Punani’, waar hij in dikke auto’s door de stad scheurt. 6ix9ine lijkt voor niemand bang te zijn, maar dat blijkt niet helemaal waar.

Leger beveiligers

Op een gelekte foto is namelijk te zien dat 6ix9ine, tijdens het schieten van zijn clip, vergezeld wordt door een leger beveiligers. Hij liep dus niet alleen over straat met zijn cameraploeg maar had minimaal zes beveiligers om zich heen.

Zelfde outfits

In de videoclip van ‘Punani’ is te zien dat 6ix9ine dezelfde outfits draagt als op de gelekte foto. De bewakers zijn buiten beeld gebleven en in de clip nergens te bekennen. Want dat maakt het toch wel een tikkeltje minder stoer natuurlijk.

Bekijk de gelekte foto en de videoclip hieronder:


Bron: YouTube