Skip to main content

Opvallend nieuws uit de showbiz: Acteur Ferry Doedens verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij is ontslagen door RTL, zo meldt Shownieuws. Dit is gebeurd nadat Ferry zich niet aan de corona maatregelen had gehouden.

Ferry Doedens ontslagen

Hij vertelde onlangs o.a. dat hij “acht weken met iedereen heeft geknuffeld”. en nu zou hij zich opnieuw niet aan de maatregelen hebben gehouden. Hij werd feestend gezien met zanger Gordon, en ze zouden geen afstand van elkaar hebben gehouden. Endemol waarschuwde eerder dat Doedens zijn collega’s met dergelijk gedrag in gevaar bracht.

RTL reageert

RTL bevestigt inderdaad dat de werkrelatie beëindigd is: “Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had. Hierdoor hebben EndemolShine en RTL samen met Ferry eind juni in goede harmonie besloten de samenwerking te beëindigen.”

“Ferry draait nog tot eind november, zodat de makers het verhaal van Lucas Sanders tot een mooi einde kunnen brengen. De rol van Lucas Sanders wordt niet gerecast en we zijn hem dankbaar voor de rol die hij de afgelopen jaren heeft neergezet.”

Ferry Reageert

Ferry heeft ook gereageerd, hij geeft aan verdriet te hebben, maar dat alles uiteindelijk “op een prettige manier” was besloten met zijn werkgever.

“Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van. De situatie rondom corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen.”

“Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest. Ik draai nog tot november en zal er alles aan doen om het afscheid van Lucas mooi neer te zetten. Voor nu heb ik behoefte aan rust en dat betekent ook dat ik op dit moment even geen interviews wil doen. Dat komt natuurlijk wel weer maar voor nu hoop ik dat men dat kan respecteren.”

Bekijk de beelden en de reactie van Ferry hieronder:

https://www.instagram.com/p/CDdzcHVnXyF/

Bron: Shownieuws, NU, Instagram, Libelle

Leave a Reply