Akwasi biedt opnieuw excuses na afpakken laptop! “Ik zwijg voorlopig!”

Akwasi heeft gereageerd op de nieuwe lading kritiek waar hij mee te maken heeft gekregen na het incident bij Radio 1. Daar pakte hij laptops van een journalist af na kritische vragen.

Akwasi zegt voorlopig te gaan zwijgen en beraadt zich over zijn positie bij Omroep Zwart: „Mijn reactie na het misgelopen interview met de EO is niet goed te praten” „Ik ga bij mezelf te rade hoe dit heeft kunnen gebeuren en wat mijn rol binnen Omroep ZWART zal zijn. Voorlopig zal ik zwijgen”

Eerder postte hij nog een verwijs naar een tekst uit de bijbel: “Lucas – 23 : 34. vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat ze doen.”

Shownieuws heeft de NPO gevraagd over de toekomst van Omroep Zwart en wat ze van de ophef vinden: ,,We hebben even met de NPO gebeld en die zeggen eigenlijk dat het er los van staat. Zij zeggen: ‘Het een heeft niet met het ander te maken. Wij gaan dadelijk het plan beoordelen wat Akwasi gaat indienen. Daar staat dit incident eigenlijk los van.”

Akwasi zei tijdens het bewuste incident en het afkappen van het interview: „Je gaat de opname er nu afhalen, anders heb je een probleem met mij”

Hieronder het fragment en de reactie posts van Akwasi: