Skip to main content

Al Pacino die nu 81 jaar oud is, zou een nieuwe vriendin hebben. Het zou gaan om Noor Alfallah die 53 jaar jonger is dan hem. Ze zou ook nog de ex-vriendin zijn van Mick Jagger.

Al Pacino

Pacino staat onder andere bekend om zijn rol in de films als The Godfather, Scarecrow en The Irishman. Hij heeft een zeer succesvolle carrière achter de rug als acteur. Hij heeft ook verschillende vriendinnen gehad door de jaren heen. Nu zou hij daten met de 53 jaar jongere Noor Alfallah, die ook de ex-vriendin is van Mick Jagger.

Hij werd gespot toen hij en Noor een restaurant verlieten in Venice, California. Bronnen melden dat het stel tijdens de pandemie begon te daten. Het zou wel goed gaan tussen de twee, ondanks het leeftijdsverschil.

Noor Alfallah

Alfallah is een Kuweits-Amerikaanse filmproducente. Tevens is zij ook de vice president van Linda Obst Productions bij Sony. Ze komt van USC School of Cinematic Arts en UCLA School of Theater. Ze zit dus in hetzelfde wereldje als van Al Pacino. Haar bekendheid groeide toen zij in relatie was met Rolling Stones-zanger Mick Jagger. Intussen heeft ze al ruim vijftienduizend volgers op Instagram.

Noor zal schijnbaar aangetrokken zijn aan een bepaalde type man. Ze wordt onder andere ook gelinkt met investeerder en miljardair Nicolas Berggruen en Clint Eastwood. Echter beweerd zij dat zij en Eastwood gewoon vrienden zijn.

Bekijk hieronder enkele foto’s van Noor:

https://www.instagram.com/p/CQFssHiNqgR/
https://www.instagram.com/p/CRn_u87tILD/

Bron: Instagram, man-man

Leave a Reply