Skip to main content

Vlogger Alex Soze is sinds kort de hele trotse bezitter van een snelle Benz AMG. Het was dus eigenlijk een beetje afwachten wanneer hij zijn eerste boete zou binnenkrijgen.

Vandaag is het dan zover: Alex komt naar buiten en ziet een bonnetje op de ruit van zijn auto. Hij pakt het en leest voor wat er staat. Er is geconstateerd dat hij met dit voertuig een overtreding heeft begaan.

Maar dan gebeurt er iets wat voor kritiek zorgt. Alex weet wel wat hij met de boete gaat doen: hij eet ‘m op en haalt uit naar de autoriteiten. Mensen in de comments gaan los en menen dat hij de boete hoe dan ook zal betalen.

Reacties zoals deze volgen: “Uiteindelijk betaald hij anders komen ze het wel halen bijvoorbeeld de auto totdat je betaald”…. Dat boeit de overheid wat dat je m opvreet 🙄 kan hun het schelen wat je er mee doet als je’m maar betaald🤣….. Is fake man al die boetes hij legt gewoon zelf een papiertje onder z’n ruitenwisser tegenwoordig krijg je in veel gemeentes niet eens meer een bonnetje onder je ruitenwisser maar direct de boete thuis opgestuurd….

Maar ook: “Deze lokale dorpsgek heeft inmiddels zover geschopt met zijn streken dat hij er voortaan dik aan verdiend. Dus wie is er hier nu gek. Ushhh”…

Bekijk hieronder de video:

https://www.tiktok.com/@alexsoze/video/7215892471207759109

Leave a Reply