Skip to main content

Alex Soze is niet weg te slaan van het internet. Hij wordt door velen geliefd om zijn gekke viral acties, maar er is ook een hele grote groep die niet zoveel heeft met Alex. Er is een minidocu uitgekomen over Alex en daarin is openhartig over alles wat hij heeft meegemaakt.

Moeder Alex Soze bij de politie

Presentator Kallie van ParraTV zocht Alex op voor de minidocu en stelde hem allerlei persoonlijke vragen. Er zijn een hoop mensen die een beeld hebben gekregen vanwege de video’s en berichten die Alex plaatst op zijn sociale media. Zo is hij meerdere keren met de politie in aanraking gekomen en heeft hij zelfs vastgezeten. Hij vertelt in de docu: “Ik heb dieprespect voor de politie. Mijn moeder was politieagent”. Kallie vraagt aan Alex-waarom hij de politie dan zo provoceert. Daar is Alex duidelijk in: “Dat is haar baan, dat is niet wie zij is”. Hij vertelt dat hij in het openbaar afkeurt wat zijn moeder doet: “Daar hebben weleens discussies over en dat loopt soms uit de hand”. Hij geeft aan dat zijn ouders nooit hebben gezegd dat hij slecht is.

Alex Soze steekincident

Alex vertelt ook in de docu dat hij in aanraking kwam met een groep mannen omdat zijn broer in de problemen zat “Er stond een woordenwisseling en ik zei dat we weg moesten gaan, want ik ken hier helemaal niemand. Ik voelde mij niet veilig. Ik ga weg en twee uur later kwamen we terug bij de taxistandplaats”. Vervolgens loopt het volgens Alex helemaal uit de hand: “Daar staat opeens een groep met een man of 15 voor je neus. Ik weet wat voor jongens dat zijn, het is niet dat het slechte mensen zijn. Ze nemen bepaalde dingen best serieus. In een groep kan je het nodige verwachten, ik liep gewoon door totdat het fout ging”.

Alex vertelt vervolgens dat zijn broer naast hem werd geklapt en op dat moment probeerde Alex de groep te stoppen en ging hij er bovenop: “Ik ging er blind in. Ik klapte er zo  een drie of vier neer. Het waren geen grote jongens, vanaf mijn 20ste zal ik op vechtsport dus je gaat er gewoon op”.

Totdat Alex krijgt te horen dat iemand een mes heeft, hij voelde het mes niet. Hij werd namelijk 5 keer gestoken. Het voelde alsof hij keihard werd getrapt in zijn rug. Toen hij zich omdraaide, voelde hij het bloed en toen hij om zich heen sprong probeerde een vriend van Alex hem te hepen. Vervolgens wilde een andere jongen wilde opnieuw steken: “Ik word hier een beetje emotioneel van, die vriend van mij werd uiteindelijk gestoken en belandde op de IC. Hij had beter dood kunnen gaan, mijn goede vriend lag uiteindelijk een week op de IC.”. Wat een Heftig verhaal, de gehele minidocu kan je onderaan het artikel bekijken.

Bekijk hier de beelden van de minidocu

Bron: Instagram, Youtube