Skip to main content

Alex Soze, de populaire spierbundel met een heel kort lontje, is weer terug. Dit keer speelt hij niet zelf in de hoofdrol, maar geeft hij zijn dochters een zogenaamde ‘anti-politie terreur training’. En dat levert nogal wat reacties op.

‘Goedemiddag mensen, ik heb vanmiddag een ‘anti-politie terreur training’ lopen‘, opent Alex de video. Volgens de opgefokte spierbundel is het ‘heel belangrijk dat mensen weten hoe ze moeten reageren’ als ze in aanraking komen met de politie.

Nóóit aanraken

En om dat te verduidelijken, geven Alex en zijn dochters een kleine demonstratie. Kort samengevat komt het er op neer dat je een flinke bek moet opzetten tegen de agenten, ze een paar schoppen moet verkopen en daarna moet maken dat je wegkomt. En één ding is extra belangrijk: ‘Laat je nóóit aanraken door die viezerikken!’, aldus Alex.

Wijze lessen

De ‘bijzondere’ training van Alex krijgt veel – vooral positieve – reacties. ‘Lekker alex geef ze wijze lessen mee!!’, schrijft iemand. En een ander reageert: ‘Geweldig Alex, zo leer ik het mijn dochtertje ook al enige tijd!’. En weer een volger vindt: ‘Een van de beste opleiding die je kan krijgen inderdaad, Toppie. Op een gegeven moment moet je toch terug kunnen slaan.’

Bekijk de training van Alex hieronder:

Bron: YouTube

Lees ook:

Leave a Reply