Ali B en Waylon hebben nóg een keer ruzie gehad! Ali onthult!

Vorige week schreven we over de ophef die er ontstond tijdens een ruzie van Ali B en Waylon bij The Voice. Inmiddels heeft Ali in gesprek met Shownieuws gereageerd op het voorval. Hierbij onthulde hij dat het niet de eerste keer was dat hij en Waylon ruzie hebben gehad. Dat is een paar jaar eerder namelijk ook gebeurd.

‘Met echte vrienden heb je wel eens ruzie’

Shownieuws ging bij Ali B langs voor de promotie van zijn nieuwste project: Ali V. Hiermee probeert de ondernemer bewustzijn te genereren voor zijn vegan levensstijl. Natuurlijk kon Shownieuws het niet laten om Ali B meteen even aan de tand te voelen over zijn ruzie met Waylon, tijdens de Voice.

Ali vertelt: ‘Voor ons was het niet tijdens de opnamen, maar tussen de opnamen. En dat is toch privétijd voor ons. En ja, toen hebben we daar dus een akkefietje gehad. Overigens niet de eerste keer, een paar jaar geleden hebben we ‘m ook gehad’.

Volgens Ali B konden hij en Waylon er echter om lachen en hebben zij samen besproken hoe ze de ruzie verder aan zouden pakken. ‘Met echte vrienden heb je wel eens ruzie, maar het was ook weer heel snel goed tussen ons’.

Op het gerucht dat Ali op het matje zou zijn geroepen door Peter van der Vorst, reageert hij lachend. ‘Ik heb helemaal geen gesprek gehad met Peter van der Vorst. We hebben uitgelegd wat er aan de hand was en dat was toentertijd al. Volgens Ali B wil de media een sterker verhaal maken van zijn ruzie met Waylon. Ali sluit af met: ‘Ik vind het wel vervelend voor de mensen die er vervelende gevoelens van krijgen, maar ja, je weet toch? We zijn niet perfect’.

De eerste ruzie:

Ali B over de tweede ruzie met Waylon:

Bron: Shownieuws