Amanda Balk met geweld overvallen in eigen woning! ‘Geschopt en geslagen’

Model en realityster Amanda Balk kreeg vanochtend de schrik van haar leven. Toen ze de deur opendeed voor twee ‘pakketbezorgers’, werd ze bruut overvallen. En dat ging er heftig aan toe, zo zou ze zijn geschopt en geslagen. Dochtertje Vegas was ook getuige van de overval.

Amanda werd overvallen toen ze samen met Vegas thuis was, zo vertelt ze aan Privé. ‘Ze hebben mijn keel dichtgeknepen, mij geschopt en geslagen. Ik voelde niets van de klappen, het enige dat ik schreeuwde, was: ’Kom niet aan mijn kind!’ Vegas had zich in de kast verstopt. Ik voel me zo verdrietig’, aldus een geëmotioneerde Amanda.

Pakketbezorgers

De daders deden zich voor als pakketbezorgers. Het is nog niet precies duidelijk wat ze hebben meegenomen. Na de overal, zouden de twee gevlucht zijn met een auto.

Overval in Parijs

Het is niet de eerste keer dat Amanda slachtoffer wordt van een overval. Toen ze in 2017 een weekendje in Parijs was, werd ze aangevallen door drie mannen die met knuppels op haar auto sloegen. ‘Het glas sprong in mijn gezicht’, vertelde Amanda destijds. ‘Ze wilden alles van ons hebben. Ik vreesde voor mijn leven.’

Bron: AD, Telegraaf

Lees ook: