André Hazes bevestigt breuk met Monique! “Het werkte niet”

André Hazes heeft gereageerd op het schokkende nieuws over de nieuwe breuk met Monique Westenberg. Dit nadat Monique haar reactie eerder al gaf via haar management.

Monique zei dat André bij het gezien weg was gegaan. André geeft nu zijn eerste reactie hierop in een statement. Zijn management vertelt aan RTL Boulevard:

André Hazes bevestigt breuk met Monique

“André werkte afgelopen tijd hard heeft om een betere versie van zichzelf te worden en daarbij veel heeft geleerd en als mens is gegroeid. Binnen de relatie met Monique zouden de verwachtingen naar elkaar toe over de wijze waarop beide hun levens willen inrichten volgens hem te verschillend zijn.”

“Het werkte niet”

Andre zélf over de breuk: “We hebben een hele hoop meegemaakt afgelopen jaren, en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn.” 

Laatste berichten

Monique plaatste een foto van zichzelf met hun zoontje. Ze meldt ‘onvoorwaardelijk’. O.a. Roxeanne Hazes reageert met twee hartjes. Bij het profiel van André op Instagram stond eerste een hartje met de letter M. Die is inmiddels verdwenen.

André postte onlangs een foto serie van zichzelf met de vraag: Of ik mezelf herpakt en gevonden heb?

Bekijk hieronder de laatste berichten:

André over de eerste breuk:

Bron: RTL Boulevard, Instagram, Youtube