André Hazes maakt nieuwe liefde bekend! Na breuk met Monique

André Hazes maakt nieuwe liefde bekend! Na breuk met Monique

Na de breuk van showbiz-koppel André en Monique werd bekend dat André via een appje aan Monique liet weten dat hij met een andere vrouw is. Nu heeft hij bekend gemaakt wie dat is.

Monique schreef “Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.”

André bevestigt Bridget Maasland als nieuwe vriendin

Andre reageert nu en ontkent een relatie met Nikkie Plessen! Het is een andere BN’er: Bridget Maasland. Hij bevestigt het nieuws: ”Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo laat André weten aan RTL Boulevard. “Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

Opvallend: André maakte enige tijd geleden nota bene aan de zijde van Bridget nog bekend over zijn relatieproblemen bij RTL Boulevard..

Bekijk het hieronder: