Skip to main content

André Hazes heeft flink gebruik gemaakt van de openingsprotestactie van de clubs in Amsterdam. Omstanders spotte de zanger dronken met heel wat flessen alcohol om hem heen.

Feest Rachel Hazes

De zaterdagavond van André begon in het Amsterdamse restaurant La Brochette. De beelden werd gedeeld door Yvonne Coldeweijer: “De vriendin van Rachel was gister jarig en dat werd gezellig gevierd in La Brochette. André was er ook bij en genoot zichtbaar van het doorprikken van ballonnetjes met zijn ijsfonteintje.”

Uit in de club

Juice Channel onthulde later nieuwe beelden van André in de club ‘Chin Chin’ in Amsterdam: “André Hazes heeft ook genoten van ‘De nacht staat op’. Hij is samen met Wesley Sneijder door een van onze volgers gespot in de Chin Chin! In de volgende stories delen wij foto’s die een volger heeft gemaakt voor ons.”

Het is duidelijk dat André weer begonnen is met drinken, melden de juicekanalen. “André Hazes heeft een biertje in zijn hand en dat is zeker geen o.o-biertje”, aldus Juice Channel.

En Yvonne: “Yesss het klopt inderdaad dat André met Wesley Sneijder na het feestje in La Brochette naar Chin Chin is gegaan. Als dit geen 0.0-biertje is kunnen we toch concluderen dat je VOOR SAUS al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten André! Om te janken.”

Bekijk de beelden hieronder :

Bronnen: Instagram

Leave a Reply