André Hazes laat enorme tattoo zetten! Showt nieuwe aanwinst!

Andre Hazes tattoo

André Hazes houdt van tattoo’s en laat ze graag zien! De armen en benen van de zanger zitten inmiddels vol, maar dat staat een nieuwe tattoo niet in de weg. Op Instagram showt hij zijn laatste aanwinst en die is behóórlijk groot…

Vol trots laat André zijn nieuwe aanwinst zien: een enorme tattoo van Rocky op zijn dijbeen. ‘Weer bezig met mijn Rocky-been’, schrijft hij bij de foto. Hij moet wel groot fan zijn van het bekende karakter van Sylvester Stallone!

‘Enorme Tattoo van Rocky’

Best een gewaagde keuze, een tattoo op je dijbeen. Het kan niet alleen veel zeer doen, de plek is ook nogal ‘out in the open’. Zo denkt een van André’s fans er ook over. Zij heeft meer oog voor de zanger dan voor Rocky: ‘Lekker kontje hoor!’, schrijft ze onder de foto.

Eindresultaat

De volgers van de zanger kunnen alvast niet wachten op het eindresultaat. ‘Yes! Die foto zag er vet uit toen, ben benieuwd‘, zegt iemand. Een ander noemt de tattoo ‘very classic!’

Check de tattoo van Andre Hazes op onderstaande foto:

Bron: Grazia, Instagram

André heeft flink lopen trainen!!

Dré liet onlangs ook het resultaat zien van zijn keiharde trainingen. Volgers waren onder de indruk, vooral van zijn brede rug.