Skip to main content

Vlak voordat André Hazen de verloving met Monique af brak, besloot hij toch nog zijn liefde de vereewigen door een tattoo te laten zetten.

12.12

Het is officieel. De relatie tussen André en Monique is over en uit. In december vroeg hij zijn droomvrouw nog ten huwelijk maar al snel zette hij er een punt achter. Vlak voor het koppel uit elkaar ging liet André nog een tattoo zetten. Hij liet de datum zetten waarop ze verloofd zijn ‘12.12’ 12 december 2020. Wat een romantisch gebaar had moeten zijn werd al snel een nachtmerrie voor Monique.

Sarah van Soelen

Het werd al snel duidelijk dat het niet Monique’s maar Dré’s keuze was om de relatie te stoppen. Na de breuk tussen de zanger en zijn verloofde vond Dré al snel steun bij Sarah van Soelen, waar ondertussen ook al gezellige foto’s van gelekt zijn. André lijkt het al helemaal vergeten te zijn dat hij een tattoo van de belangrijke datum op een nogal opvallende plek heeft. En Sarah lijkt er zich ook niet aan te storen.

André zou de tattoo hebben gezet om zijn liefde aan Monique nogmaals te bewijzen. Hij had voor een bescheiden, subtiele tattoo kunnen kiezen maar nee. Hij zette de memorabele datum in een dikke 10 centimeter op zijn nek! Dit gebeurde in februari vlak voor het koppel naar Bonaire (waar het allemaal misliep) afrees.

Bekijk hier de foto’s van Andre ’s tattoo!

Tattoo Andre

Bron en afbeelding: Telegraaf, Ditjes en datjes

Leave a Reply