Skip to main content

Anna Nooshin heeft de aandacht weten te trekken tijdens de Award Gala van MTV EMA. Ze besloot uit te pakken met haar look. Dit deed ze dan ook met een gewaagde jurk.

Nietsverhullende jurk

De MTV EMA’s werden dit jaar in Düsseldorf gehouden, die werd gehost door Rita Ora. Maar de aandacht ging toch echt naar Anna Nooshin, die show stal. Ze ging voor een bijna nietsverhullende jurk.

De gewaagde jurk zorgde natuurlijk voor verschillende meningen. Het leek namelijk alsof ze halfnaakt was, mensen vroegen zich ook af waarom ze niet volledig naakt ging. Maar genoeg mensen die de jurk adembenemend vonden. “Ik kan niet stoppen met kijken naar deze jurk”, laat een volger weten. “Waanzinnige jurk”, voegt een andere liefhebber van de jurk.

Daten met Expeditie Robin-ster

Nooshin lijkt het tegenwoordig ook hartstikke gezellig hebben met niemand minder dan de 26-jarige Thijs Boermans. In zijn stories lijkt hij ook stiekem te hinten dat hij samen is met de influencer. Eerder gingen er geruchten rond dat hij een bedavontuur zou hebben gehad met Rose Bertram.

Bekijk de beelden hier:

Bron: VKmag

Leave a Reply